Keeper

Keeper
Född: 2009-05-31 Höfter: A, Armbågar: UA GR_PRA-1 A och GR_PRA-2 A Keeper blev BIS valp på LRKs open show 2009. 2010 har Keeper blivit BIS-2 på GRK södras open show i Burlöv och vann juniorklassen med ck och blev 4:a BH i Tvååker. Keeper gjorde debut i uhl med att vinna den med ck och bli 3:a BH. Keeper tog sitt första cert från uhl i Moheda 2011.

Född 20091101. Höfter: A, Armbågar: UA GR_PRA-1 A. Hon har Excellent och Very Good från officiella utställningar och vi har gått flera kurser.

måndag 24 juni 2013

Hemmet

Nu har jag gått igenom hela kullen. 
Och jag hoppas att alla, framför allt valpköparna, som velat se mer bilder på vissa av valparna är nöjda.
Jag kommer fortsätta att lägga in bilder på de alla och försöka hålla koll och skriva vem det är...

Delar av vårt hem är nu valpanpassat!
Ett hinder för etage trappan och saker plockas undan och flyttas efter hand som de kommer på att de kan vara intressanta :)
Rottingstolen är populär, allra helst fällen som ligger på. De går flera ronder mot den varje dag för att försöka få den i golvet :)
Men det är också en mysig stol att sova under.Ute är ett nät uppsatt men Alfred/Albert har ändå kommit på hur han ska ta sig ut.


Alfons och Alfred/Albert hjälps åt med grävningen.
Snart har vi bräder runt hela altanen så att de inte kan gräva hål...


Agnes har hittat nåt spännande i gräset.


Alla 9 valparna har lagt sig till ro under paviljongen efter bus ute på gräsmattan.Skönt för de att kunna vara ute några gånger per dag så de får springa av sig och busa med syskonen, det är mycket energi i de små nu :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar