Keeper

Keeper
Född: 2009-05-31 Höfter: A, Armbågar: UA GR_PRA-1 A och GR_PRA-2 A Keeper blev BIS valp på LRKs open show 2009. 2010 har Keeper blivit BIS-2 på GRK södras open show i Burlöv och vann juniorklassen med ck och blev 4:a BH i Tvååker. Keeper gjorde debut i uhl med att vinna den med ck och bli 3:a BH. Keeper tog sitt första cert från uhl i Moheda 2011.

Född 20091101. Höfter: A, Armbågar: UA GR_PRA-1 A. Hon har Excellent och Very Good från officiella utställningar och vi har gått flera kurser.

onsdag 1 maj 2013

Vilken häftig känsla!Igår när jag kom hem från jobbet la jag mig på golvet hos hundarna och gosade. När jag höll på Svea´s mage kunde jag känna en fjärilslätt liten spark!
Sån häftig känsla!
Och idag var de livliga de små valparna, kunde känna små "kickar" flera gånger :)
Dagens mått på Svea´s mage var 86 cm, där hon är som bredast. Jag mäter även nedanför revbenen och där var måttet 79 cm.
Jag tar tempen på henne varannan dag också så att jag har koll på den.
Hon äter fortfarande med god aptit.

Det finns nu 10 tuttar på Svea!
 Tydligen har 2 stycken inte synts innan men nu när de andra har vuxit så har även dessa dykt upp. Bra ifall hon skulle få många valpar.

Spännande att följa henne varje dag nu!


5 kommentarer:

 1. Oj, så spännande, och vilken härlig känsla!
  Nu är det nära Susanne....
  Önskar Er en toppendag, kram Kate

  SvaraRadera
 2. Blir avis,så himla spännande och alldels underbart det måste vara att få vara med om en valpning,och få små valpar.Men klart det blir mycket jobb också.
  Ska bli spännande att följa er.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Här är en till som är riktigt avis... så spännande!
  En golden valp... suck... så underbart!
  Kram
  Melodys matte

  SvaraRadera
 4. Vad häftigt! Man blir valpsjuk bara av tanken på att det ligger en massa små söta vappisar i den där magen... Hur blir det inte sen när man får se en massa bilder på underverken?!
  Trevlig helg! Kram :)

  SvaraRadera