Keeper

Keeper
Född: 2009-05-31 Höfter: A, Armbågar: UA GR_PRA-1 A och GR_PRA-2 A Keeper blev BIS valp på LRKs open show 2009. 2010 har Keeper blivit BIS-2 på GRK södras open show i Burlöv och vann juniorklassen med ck och blev 4:a BH i Tvååker. Keeper gjorde debut i uhl med att vinna den med ck och bli 3:a BH. Keeper tog sitt första cert från uhl i Moheda 2011.

Född 20091101. Höfter: A, Armbågar: UA GR_PRA-1 A. Hon har Excellent och Very Good från officiella utställningar och vi har gått flera kurser.

måndag 8 april 2013

Hundkompis på besök ;)
I lördags hade vi hand vi en hundkompis här - Sally.
Jag hade inte framme kameran men minstingen tog en bild på henne när hon kurade ihop sig jämte mig i soffan (när jag bloggade...) efter vi hade varit ute en långrunda.När vi satt i soffan igår kväll så flög Svea ner från trappstegen skällandes! Precis utanför våra stora fönster smög en katt förbi. Den stannade till och tittade undrande på Svea och förstod nog att det var glas emellan för den stod kaxigt kvar där en stund ;)

Jag hann inte få fram kameran förrän katten hade sprungit ut på gräsmattan men så här satt Svea länge och tittade efter katten :)


Däremot Chippen låg lugnt kvar och brydde sig inte alls om katten...


Ja de är olika våra hundar!


Statusen på vår förhoppningsvisa dräktiga tik:
Idag 4 veckor sedan parning. En viss förändring i temperamentet, hon säger klart ifrån till andra hundar som hon tycker blir för närgående.
"Tuttarna" har blivit något större på henne.
Säkra tecken på att hon är dräktig? Näe inte alls... Vi kanske ser förändringar för att vi vill? Vi ska avvakta med ultraljud i a f. Om en vecka ska vi förhoppningsvis se fler tecken...

Vi fortsätter att vänta alltså!3 kommentarer:

 1. Spännande väntan. Jag tror säkert de tecknen ni ser stämmer, hoppas i alla fall:)).
  Ha det gott.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 2. Vad spännande! Nu vet inte jag om det är vanligt att man kollar ultraljud av någon anledning på den här rasen annars kan jag bara tipsa er om att göra något roligare för de pengarna. Brukar synas förr eller senare om tiken är dräktig. Vi gjorde ultraljud första gången som visade att det skulle bli sex valpar och det blev tre. Så de andra två gångerna har vi haft is i magen och väntat istället. :0)

  Kram Linda

  SvaraRadera
 3. Åå de är så himla fina båda två!
  Jag fortsätter hålla tummarna..;)
  Kram Katarina

  SvaraRadera