Keeper

Keeper
Född: 2009-05-31 Höfter: A, Armbågar: UA GR_PRA-1 A och GR_PRA-2 A Keeper blev BIS valp på LRKs open show 2009. 2010 har Keeper blivit BIS-2 på GRK södras open show i Burlöv och vann juniorklassen med ck och blev 4:a BH i Tvååker. Keeper gjorde debut i uhl med att vinna den med ck och bli 3:a BH. Keeper tog sitt första cert från uhl i Moheda 2011.

Född 20091101. Höfter: A, Armbågar: UA GR_PRA-1 A. Hon har Excellent och Very Good från officiella utställningar och vi har gått flera kurser.

onsdag 15 maj 2013

Skillnad
Aktiviteten vid mamma Sveas tuttar är stor för det mesta! Och när de inte tuttar så kurar de ihop sig mot varandra eller mot Svea och sover.

Mycket mer händer det inte med valparna nu men vi kan ändå se skillnad från när de var nyfödda!Mamma Svea tycker det är varmt i lådan ibland.


Vår store vovvekille här i huset får inte umgås med valparna ännu. Han accepterar det och vet var gränsen går i hallen, hur långt han får gå. Men han tittar lite förvånande ibland mot sovrummet och undrar vad det är för pipande där ifrån :)Senare ikväll ska valparna vägas igen.

1 kommentar:

  1. Naw...De är underbara & sååå vacker mamma Svea är/Nospuss från mig ♥

    SvaraRadera