Keeper

Keeper
Född: 2009-05-31 Höfter: A, Armbågar: UA GR_PRA-1 A och GR_PRA-2 A Keeper blev BIS valp på LRKs open show 2009. 2010 har Keeper blivit BIS-2 på GRK södras open show i Burlöv och vann juniorklassen med ck och blev 4:a BH i Tvååker. Keeper gjorde debut i uhl med att vinna den med ck och bli 3:a BH. Keeper tog sitt första cert från uhl i Moheda 2011.

Född 20091101. Höfter: A, Armbågar: UA GR_PRA-1 A. Hon har Excellent och Very Good från officiella utställningar och vi har gått flera kurser.

lördag 29 juni 2013

En vimsig matte...Fick ett samtal av min uppfödare idag som har hand om försäkringarna. Hon hade upptäckt ett misstag som jag gjort på en av valparna!
När vi pratade om namn hade vi namnet Alfred uppe men bestämde oss sen för Albert på sista hanen.
Men när jag skrev namnen till stamtavlan så har jag tydligen vimsat till det och skrivit Alfred... och inte sett det när jag fick dem...
Så Albert heter Alfred i stamtavlan men jag har pratat med blivande ägarna och de ska kalla honom för Albert så jag kommer ändra på alla ställen där hans namn är med men skriver 
Alfred/Albert 
eftersom jag har skrivit Albert hela tiden och så att blivande ägarna vet vilken som är han.Nu hoppas vi på lite bättre väder imorgon så vi kan vara ute mer.
Igår när jag var hemma tittade solen fram medan vovvarna var ute. Vi har varit ute med dem på förmiddagen idag också.
Svea och Chippen är med valparna mer nu när de blivit större. De försöker "läxa upp" dem men de är kaxiga de små ;)

Alfons på språng...


Astrid vilar på Albin
August, Algot, Astrid & Albin

Agnes vilar på Alfred/Albert och Alfons sover gott bakom.

August, Algot & Astrid hjälps åt att riva våra hinder vid altanen.

Alfred/Albert

Alex och August busar bakomInga kommentarer:

Skicka en kommentar