Keeper

Keeper
Född: 2009-05-31 Höfter: A, Armbågar: UA GR_PRA-1 A och GR_PRA-2 A Keeper blev BIS valp på LRKs open show 2009. 2010 har Keeper blivit BIS-2 på GRK södras open show i Burlöv och vann juniorklassen med ck och blev 4:a BH i Tvååker. Keeper gjorde debut i uhl med att vinna den med ck och bli 3:a BH. Keeper tog sitt första cert från uhl i Moheda 2011.

Född 20091101. Höfter: A, Armbågar: UA GR_PRA-1 A. Hon har Excellent och Very Good från officiella utställningar och vi har gått flera kurser.

tisdag 18 juni 2013

August

Ytterligare en hane på tur i kullen.
Idag är det August. Han är en härlig kille med fart i som gärna skäller till för att få fart på de andra men som har lätt för att koppla av och somna när han är trött.

Hans namn i stamtavlan kommer att bli
August - Proud
eftersom när jag köpt nya leksaker till valparna var han den förste som tog den lilla kampleksaken i munnen och stolt trippade iväg.

Bilder på den stolte killen som ska heta Algot!Mysigt att komma ut i gröngräset


Nafsar lite på lilla AliceI går kväll satte husse upp ett nät så att vovvarna kan vara ute på gräsmattan utan att vi måste jaga dem...
Chippen bryr sig mycket om sina leksaker men tycker det är kul med de nya leksakerna till valparna :)


Nu har alla stamtavlor kommit.
Härlig känsla :)


En liten Alice i farten, hon kämpar hårt för att få ner fällen...Hoppas nu på mer fint väder så de små busarna kan vara ute lite mer.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar