Keeper

Keeper
Född: 2009-05-31 Höfter: A, Armbågar: UA GR_PRA-1 A och GR_PRA-2 A Keeper blev BIS valp på LRKs open show 2009. 2010 har Keeper blivit BIS-2 på GRK södras open show i Burlöv och vann juniorklassen med ck och blev 4:a BH i Tvååker. Keeper gjorde debut i uhl med att vinna den med ck och bli 3:a BH. Keeper tog sitt första cert från uhl i Moheda 2011.

Född 20091101. Höfter: A, Armbågar: UA GR_PRA-1 A. Hon har Excellent och Very Good från officiella utställningar och vi har gått flera kurser.

söndag 21 april 2013

Hanen!

Igår var mannen min och jag på besök i Göteborg hos Svea´s uppfödare. Hon är så snäll och hjälper oss inför Svea´s valpning. Hon har kenneln Fragrances. Vi fick massor av information. Det är verkligen mycket att tänka på...
Jag ska göra ett schema för varje vecka framöver så att inget glöms bort!Hanen som Svea är parad med kommer från kenneln Daintys.
Han heter Goldfashion Keep the faith - Keeper.
Och så här stilig är han.

Imorgon har det gått 6 veckor sedan parningen, alltså bara 3 veckor kvar.
Tiden går fort nu!

3 kommentarer:

 1. Stilig herre, och hoppas det blir några valpar nu! Skönt med lite stöttning och goda råd!
  Ha det bäst, kram Kate, Sixten Jr & Larsson

  SvaraRadera
 2. Snygg kille! :)
  Kommer bli superfina valpar. Skönt med råd och hjälp från Sveas uppfödare, måste vara en massa att tänka på. Så roligt att få följa det hela :)

  SvaraRadera
 3. Vilken snygging!

  Åhh, vad spännande och mysigt och jobbigt med valpar. Det är liksom full rulle hela tiden när man har valpar i huset. :)

  Kram Linda

  SvaraRadera